tiistai 7. toukokuuta 2013

Pikkuherran 3v synttärit

Lokakuussa täytti vuosia myös tuo perheen pienimmäinen ja synttärilahjatoiveita kysyttäessä herra ilmitti haluavansa kakun, autokakun..... edellisenä iltana mieli vaihtui ja se kaikkein paras kakku olisikin ollut prinsessakakku, mutta ihan niin nopealla aikataululla ei muutoksen tekeminen onnistunut enää. Niinpä autokakulla mentiin.

Autojen tekoa sokerimassasta alkuun suunnittelin, mutta päädyin lopulta löytämään sopivat sitten kaupan hyllyltä. Pääsivät itten pojan leikkeihin juhlien jälkeen.

 
Prinsessa värimaailm tuli sitten hiukan laitettua muffinien kuorrutukseen ja päälle tulleisiin vaaleanpunaisiin sydän nonparelleihin

 
Lisäksi tarjolla oli mm värikkäitä M&M nameija sisältäneitä cookiesseja

 
 
Miehellähän n synttärit myös tuossa hyvin lähellä pojan synttäreitä ja yleensä tuo pitääki stten muutama perheellisen kaverinsa kanssa sitten pienet poikien jatkot pojan synttärien iltana. Niin nytkin. Herra ilmoitti itse tekevänsä sinne perinteisen kermakakun. Sen asian suhteen käytiinkin sitten hauska keskustelu illan ja aamun kuluessa:
 
Mies: "teen sitten sen kakun itse. hmmm.... tai jos sä voisit tehdä pohjan valmiiksi kun kerran oot keittiön vallannut."
Jauhopeukalo: "sopiihan se"
 
Teen siis pienen kakkupohjan.
 
Keskustelu jatkuu illemmalla.
M: "kannattaakohan se leikata ja täyttää nyt illalla vai vasta aamulla?"
Jp: "itse täyttäisin sen nyt llalla et ehtisi maut ja kosteus hyvin tasoittua yön aikana"
M: "hmmm.... no mä täytän se vasta aamulla"
 
Homma jatkuu seuraavana aamuna
M: "tota, meillä ois aika paljon tota pihahommaa ennen kun vieraat tulee.... voisitko sä täyttää se kakun valmiiksi niin tuun sit kuorruttamaan ja koristelemaan sen itse"
Jp: "ok, perinteiset täytteet eikä vaan"
M: "kostutus metsämansikkalikörillä ja väliin mansikkahilloa, banaania ja kermavaahtoa"
 
Ei siis muuta kuin täyttämään.
Ja voitte varmaan jo arvata mitä kävi kun ilmoitin kakun olevan kuorrutusta vailla.....
 
Pihahommat siis pahasti kesken, ei nyt millään ehdi. Jos voisin vaikka kuorruttaa, olisiko kiltti.
Ei siis muuta kuin kerma vaahdoksi ja pursotuspussi tyllineen käteen. Päälle vielä pari sokerimassakukkaa lehtineen kaapin kätköistä ja ulos kysymään halusiko mies nähdä millaisen kakun oikin on omin pienin kätösinsä saanut aikaan....
 
Miehet.....
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti