sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Autokakku

Vanhoja reseptejä en vielä ole saanut tänne vielä ainoatakaan siirrettyä, pahoitteluni siitä. Tulossa ovat kyllä jossain vaiheessa, sen lupaan. On vain melkoinen homma siirtää kaikki kuvat uudestaan koneelta blogiin ja liittää sitten teksteihin tänne siirretäviksi. Mutta arkoitus se on vielä tehdä.

Viime viikolla oli jälleen eräs vuosipäivä ja tuona päivänä sitten lähettiin pojan kanssa mummilaan lomailemaan. Ennen lähtöä käytiin sytyttämässä kyntilä kotipihan lammen rannassa olevaan lyhtyyn "Tuutu-vauvalle" kuten tuo hieman alle kolmivuotias asian sanoo. "Miksi, äiti?", hän kysyi kun kerroin mitä mennään tekemään. "koska tuutuvauvalla on tänään synttärit", kerroin. "äiti! titten pitää tehhä kakku!", "vai niin, minkähänlaisen kakun vauva sitten mahtaisi haluta?", "hmmmm, autokakun!"

Joten, kun päästiin mummilaan, niin pakkohan se oli sitten kakku tehdä nyhjää tyhjästä meiningillä. Ei siitä ehkä kaunein mahdollinen tullut, mutta ajatus tässä se tärkein olikin...eli 4 munan suklaakakkupohja, välissä vadelmamarmeladia, kostutuksena karpalomehua ja päällä sitten suklaalla värjättyä sokerimassaa...

1 kommentti:

  1. Pikaiset kakut on joskus ihan pakollisia, aina ei ole aikaa eikä mahdollisuutta väsätä kakkua montaa tuntia, silti tämäkin on hieno, omalla rosoisella tavallaan. Tulee ihan martti mieleen.
    Jännityst tiivistyy, koska mahtaa ilmestyä seuraava paketti....

    terkuin SLY:si

    VastaaPoista